Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Baranya képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Baranya - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Baranya
Keresés
Találatok száma - 5 db
Amrita - Kineziológus Pécs

Amrita - Kineziológus Pécs

Önkifejezés, allergia, önbizalomhiány, lelkieredetű betegségek stresszoldása, kineziológiával Pécsen. A kineziológia segítségével megtalálod a stressz okozót, így oldódik testedben a blokk, a szervezetedben, a lelkedben megtörténik az energia kiegyenlítődés, és automatikusan beindul az öngyógyító folyamat! Szeretettel várlak további alternatív terápiákra is. Lélekoldás, Lélekrész visszatérítés, belsőutazás, kineziológia, egyéni és csoportos meditációk. Kérés esetén akár házhoz is megyek, előre megbeszélt úti költség fejében.

Bodnár Péter gyógymasszőr (Pécs)

Bodnár Péter gyógymasszőr (Pécs)

A Pécsi Tudományegyetem végzős hallgatójaként szerencsésnek érzem magam, mert a gyógymasszőri képesítésem mellett az egyetemi éveim alatt is a képzés része volt a masszázs, így több helyről és mélyrehatóan tanulmányoztam, sajátítottam el a masszázs fogásait és elméletét. Az OKJ-s gyógymasszőri képesítésemet kiváló eredménnyel, az egyetemen 2 féléves képzés részeként elsajátított masszázst pedig jeles eredménnyel zártam. Kiváló oktatók kezei közül kerültem ki, melynek eredményét szeretném átadni Önnek!

Dr. Jaszanovics István Természetgyógyász csontkovács

Dr. Jaszanovics István Természetgyógyász csontkovács

Csontkovács, Kiropraktor Csontkovács és a Kiropraktőr - kézzel gyógyító ember - e két szó valós jelentése. A feladata az izmok nyújtása, a csontok helyre tolása, feszítése, tolása, húzása, energetizálása. Sok ember keresi fel a természetgyógyászt hátgerinc és az izületek állandó vagy időszakos fájdalmával. Azt javaslom, hogy egy évben legalább kétszer menjenek el csontkovácshoz. Érezni fogják a különbséget! Az első csontkovácsolás kezelés után általában izomláz érezhető. Az ízületi műtétek 70-80%-ban elkerülhető, ha évente egy-két alkalommal meglátogatjuk a csontkovácsot. Kívánom Önnek, tapasztalja meg ezt az érzést amitől teste, lelke felszabadulttá válik! Elsőre alkalommal szokatlan, a másodiknál már érzi, hogy szüksége van rá.

Heindl Zoltánné (Anima) kineziológus

Heindl Zoltánné (Anima) kineziológus

Heindl Zoltánné (Anima) kineziológus Természetgyógyászati Műhelye - Műhelymunkára várom mindazokat, akik lendületet szeretnének kapni céljaik eléréséhez, vagy a gyógyulásuk felé vezető úthoz, akik bár szeretnének, mégsem tudnak megszabadulni valamilyen problémájuktól, akik tanulási gonddal küzdenek, akik élete bár rendben van, egészségesek, de felismerték azt a titkot, hogy a siker csak úgy szül újabb sikert, ha fejlesztik önmagukat. A kineziológiával megtarthatja, vagy elérheti újra maximális teljesítőképességét és testi-lelki egészségét!

Pap Judit kineziológus Pécs

Pap Judit kineziológus Pécs

Stresszoldás a kineziológia módszereivel. Szorongás, pánikbetegség, depresszió, döntésképtelenség, párkapcsolati problémák, munkahelyi nehézségek, tanulási gondok, önértékelési zavarok, függőség, túlsúly, allergia, egyéb lelki hátterű betegségek kezelése.

Tuti menü