Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Budapest képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Budapest - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Budapest
Keresés
Találatok száma - 44 db
Alternatív masszázs tanfolyam

Alternatív masszázs tanfolyam

Bővítse tudását masszázstanfolyamaink segítségével! Alternatív ízület. és gerincterápia, különleges, Yakandoo masszázs tanfolyam, vagy a Yumehio módszer titkai? Válassza ki az Önnek legjobban tetsző kurzusok kínálatát. Tanfolyamainkon nem csak a technika részleteivel ismerkedhet meg, de gyakorlatszerzésre is lehetősége van. Nálunk a már praktizáló szakemberek, és a csak tudásokat bővíteni igyekvők is találnak megfelelő tanfolyamot. Válassza ki a legjobb időpontot és jelentkezzen online! Kérdés esetén hívjon bátran.

Antali Zita pszichológus (XIII.)

Antali Zita pszichológus (XIII.)

Kisgyermekes szülők, iskolások, serdülők, fiatal felnőttek és természetesen családok jelentkezését várom. Rendelésem helyszíne Budapest, innen és a főváros vonzáskörzetéből várom klienseimet. Profilom: terápiás illetve konzultációs tevékenységet végzek; teljes diszkréció biztosításával, és a minél teljesebb gyógyulás igényével fellépő terápiás munkával. Vállalok baba-mama konzultációt.

Aromaterapeuta Iskola (III.)

Aromaterapeuta Iskola (III.)

Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a Panarom oktatása és kereskedelme mögött. A Panarom tanárai folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így a legaktuálisabb tudás és nemzetközi kutatások eredményeinek birtokában végzik az oktatást. Illóolajaink, növényi olajaink, növényi kivonataink, kész termékeink és kozmetikumaink kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek. Illóolajaink szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak. Az általunk forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban, Kanada egyes részein és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra. Egyedülállóak vagyunk abban a tekintetben, hogy mind a francia, mind pedig az angol aromaterapeuta iskola tananyagát ötvözve állítottuk össze képzéseinket. Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról.

Avira-kuckó

Avira-kuckó

A gyógyítás iránti érdeklődésem vezetett az egészségügyi fordításokhoz, rengeteg ilyen és ezoterikus témájú könyv elolvasásához, különböző tanfolyamok (pl. Agykontroll, Reiki I, Bach-viárgterápia) elvégzéséhez, végül pedig sok éves természetgyógyászati képzés után az életmód-tanácsadó és terapeuta bizonyítvány megszerzéséhez. Életmód-tanácsadó és terapeutaként tudásomat és a koromból is adódó tapasztalataimat felhasználva különböző módszerekkel mérem fel a hozzám fordulók egészségügyi állapotát, együtt megkeressük a problémák gyökerét, és az egész embert figyelembe véve konkrét, a mindennapi életbe beültethető módszerekkel együttes erővel szüntetjük meg a problémákat. Az egyetem elvégzése után sokáig mikrobiológusként dolgoztam, ez irányú ismereteimet jól tudom kamatoztatni életmód-tanácsadóként. Grafomán hajlamomat 2008 november 10-én megjelent regényem (Avira Bloemfontein: Megpecsételt sorsok) koronázta meg, mely szervátültetésről, ember-klónozásról és egy újságírói nyomozásról szól. Mozgás terén a csi-kung, az öt-tibeti és a hastánc bűvölt el, de szeretek kirándulni, kerékpározni, gombászni, vagy gyógynövényeket gyűjteni. 2009 március eleje óta rákos betegekkel foglalkozom a dobogókői Gerson Egészségközpont égisze alatt.

Balázs Zsuzsanna természetgyógyász (XXII.)

Balázs Zsuzsanna természetgyógyász (XXII.)

Életmódváltás Balázs Zsuzsanna természetgyógyász segítségével. Többféle alternatív gyógymóddal segíthetek életminőségének megváltozásában, mint például reiki, taichi, grafokineziológia. Várom budapesti természetgyógyászati rendelőmben.

Béky Ari természetgyógyász

Béky Ari természetgyógyász

Egészségügyi állapotfelmérés Voll -féle biorezonanciás módszerrel, kínai diagnosztika alapján működő elektro-akupunktúrás módszerrel. Hívjon a hét minden napján házhoz megyek Budapest és Pest megye területén! Egészségi állapot felmérés Voll készülékkel, mellyel eredményesen megállapítható az Ön jelenlegi egészségi állapota, azok az egyensúlytalanságok, melyek az évek alatt kialakultak és maguktól nem múlnak el. Az állapotfelmérés során képet kapunk az immunrendszer, az idegrendszer, a hormon rendszer, keringési rendszer, továbbá belső szerveink pl. szív, máj, epe-, hólyag, vese, húgyhólyag, lép, hasnyálmirigy, gyomor, vékonybél, vastagbél, bor, kötőszövet, tüdő, légzőszervek, továbbá az ízületek állapotáról.

Biorezonancia.org kezelések

Biorezonancia.org kezelések

Prof Bill Nelson, a bioelektromos orvoslás és a biorezonancia kezelés területén végzett 20 éves kutatómunka során, Magyarországon fejlesztette ki. A SCIO rendszer képes arra, hogy a testben történő változásokat idejekorán felismerje, és azokat A SCIO rendszer néhány perc alatt 12.000 anyag frekvencia mintáját tesztel a páciennél.

Csendsziget Természetgyógyászat

Csendsziget Természetgyógyászat

A Csendsziget Természetgyógyászat 2011 júliusában nyílt meg. Minden tudásunkkal azon vagyunk, hogy a Vendégek problémáit figyelembe véve egyéni, személyre szabott megoldást kínáljunk, legyen az egy frissítő, esetleg gyógymasszázs, testet-lelket kényeztető jóga, átropogtató csontkovácsolás, stresszel teli nap után egy kineziológiai oldás vagy fülakupunktúra. Szeretnénk a szolgáltatáspalettánk minél széles körű kibővítését, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő kezelést.

Csontkovácsnak tanulna? Jöjjön hozzánk!

Csontkovácsnak tanulna? Jöjjön hozzánk!

A csontkovács tanfolyam során elsajátíthatja a Köhler gerinckorrekciós módszer fogásait, azokat a technikákat, amelyekkel biztonságosan végezhet hatékony gerinckezeléseket. Páciensei rövid időn belül jelentős javulásról fognak beszámolni. A módszerrel segítséget nyújthat a hát-, derék-, nyak- és vállfájással küzdőknek, valamint a porckorongsérvtől és idegbecsípődéstől szenvedőknek. A tanfolyam kötelező óraszáma 10 és 20 óra között mozog, ez idő alatt kifinomult technikai tudás birtokába juthat. Képzésünkön megismertetjük a Köhler gerinckorrekciós módszerrel, amely nemzetközileg is elismert kezelési formulákat tartalmaz. A csontkovács tanfolyam keretében kizárólag gyakorlati oktatás zajlik, amelynek során a helyes diagnosztizálásra és a fájdalommentes kezelésre helyezzük a hangsúlyt.

Hirdetés
Dr. Fehér Gabriella (XV.)

Dr. Fehér Gabriella (XV.)

Mindannyiunk életében vannak olyan nehéz időszakok, amikor annyi teher hárul ránk, hogy úgy érezzük, egyedül már nem bírjuk tovább. Ilyenkor az embernek az az érzése támad, hogy összecsapnak feje fölött a hullámok. Amennyiben ekkor pszichológushoz fordul, az átsegítheti ezen a kritikus időszakon, és az élet mehet újra rendben tovább. Bátran fordulhat hozzám. Egyéni és párkapcsolati problémák, KIP, NLP, hipnoterápia.

Dr. Garancz Eleonóra - Akupunktúra és lézer (XIII.)

Dr. Garancz Eleonóra - Akupunktúra és lézer (XIII.)

Dr. Garancz Eleonóra - neurológus szakorvos, akupunktőr, lézerterapeuta vagyok. 1992-ben végeztem a budapesti Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. 1999-ben szereztem szakorvosi képesítést neurológiából. Gyakorló orvosként számtalan olyan beteggel találkoztam, akiknél a különböző ideggyógyászati és reumatológiai megbetegedések okozta fájdalmat a modern orvostudomány eszközeivel nem sikerült hosszútávon kielégítő módon megszüntetni. Ekkor keltették fel érdeklődésemet az alternatív gyógyászat nyújtotta lehetőségek. 2001-ben elvégeztem a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán az Akupunktúra alapképző tanfolyamot, majd 2002-ben eredményes vizsgát tettem a Semmelweis Egyetem hagyományos kínai orvoslással foglalkozó szaktanfolyamán. 2004-ben szereztem jogosultságot lézerterápia alkalmazására. Jelenleg neurológus szakorvosként dolgozom, magánrendelőmbe a természetes gyógymódok alkalmazásával gyógyulni vágyó pácienseimet várom. A kezeléseket hagyományosan tűvel, ill. a modern gyógyászat eszközével, lágylézerrel is végzem.

Dr. Hegyi Gabriella természetgyógyász (XIX.)

Dr. Hegyi Gabriella természetgyógyász (XIX.)

Yamamoto Természetgyógyász Rehabilitációs Intézet a hagyományos és a komplementer orvoslás, a skalp akupunktúra és természetes gyógyítás intézete! 1989-ben Magyarországon, Budapesten elsőként alakult meg egy olyan intézet, amelynek diagnosztikai és gyógyító módszereiben ötvöződnek a hagyományos és a komplementer (természetes gyógymódok, természetes gyógyszerek) orvoslás eljárásai. Az Intézet névadója a nemzetközi tekintélynek örvendő dr. Yamamoto neurológus-orvosprofesszor (Miyazaki, Nichinan, Japán) az akupunktúra egyik un. mikrorendszerének felfedezője (Yamamoto féle skalp-akupunktúra). A professzor - a japán Yamamoto Kórház és Rendelőintézet vezetője - a világon egyedül ennek az intézménynek engedélyezte neve használatát, mert az intézet főorvosa , dr. Hegyi Gabriella a tanítványa volt Japánban. A professzor módszerének bevezetése és alkalmazása az intézet egyik alaptevékenysége.

Egészség Biztonság Alapítvány (XIII.)

Egészség Biztonság Alapítvány (XIII.)

Alapítványunk a Magyar Tudományos Akadémia jóváhagyásával a Hagyományos Kínai Orvoslás (rövidítve: HKO) tudományos értékeléséért és tiszta forrásból való oktatásáért jött létre 1989. szeptemberében, 15 évvel ezelőtt. 2000-től elnyertük a kiemelten közhasznú alapítvány minősítést. Orvosaink gyógyító munkája is hozzájárul az akupunktúra hazai elismeréséhez. Az általunk kiadott könyvek a legjobb forrásmunkáknak számítanak idehaza és a tengerentúlon is, az Egyesült Államokban. Rendszeresen, félévente életmódtábort szervezünk Pekingben, ahol akupunktúra meridián doktor fokozatot szerezhetnek azok, akik elvégzik az egészségmegőrzés profilú tanfolyamunkat a pekingi Meridiánkutató Központban. Az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézet (ETI) a kínai masszázs, az akupresszúra gyakorlati vizsgáját az Alapítványunknál tartja évek óta. 2003-tól akkreditált felnőttképzési intézmény lettünk. Oktatási profilunk elsősorban a Semmelweis Egyetem graduális képzése (a HKO alapjai) és az ETI egészségügyi és természetgyógyász alapismeretek, akupresszúra és fülakupunktúrás addiktológia vizsgáira történő középszintű felkészítő tanfolyamok.

Egészségügyi tanfolyam

Egészségügyi tanfolyam

Az egészségügyi alapmodul tanfolyam keretében a tanulók megismerik az egészséges emberi szervezetet: a mozgás, keringés, légzés, emésztés, kiválasztás, szaporodás, hormonrendszer, idegrendszer, érzékszervek felépítését, működését illetve az emberi szervezet kóros működését, kóros elváltozásait; a szervek, szervrendszerek megbetegedéseit. Az egészségügyi alapmodul tanfolyam oktatásán belül átvesszük a kórokozók fajtáit, az immunítás alapjait, és a járványtani alapfogalmakat is. Az elsősegélynyújtás célját, az elsősegélynyújtó teendőit, az életjelenségek vizsgálatát, a vérzések fajtáit, a vérzéscsillapítás módját, az elsődleges sebellátást, a csonttörések fajtáit szükséges teendőket, a kötözés szabályait, a hideg és a meleg okozta sérülések elsődleges ellátását, a mentő hívás módját mind elsajátíthatják a tanulók az egészségügyi alapmodul tanfolyam során.

Elektroszmog és a geopatikus sugárzások hatása

Elektroszmog és a geopatikus sugárzások hatása

Földsugárzás és elektroszmog mentes élet... Az immunrendszer állapota kulcskérdés az egészség megőrzéséért vagy visszaszerzéséért folytatott küzdellemben. Az elektromágneses sugárzások és a földsugárzások legnagyobb bűne, hogy az immunrendszert meggyengítik és ott támadnak, ahol az a leggyengébbé válik. A prevencióban fontos kérdések: Hogyan védekezhetünk az elektroszmog és a földsugárzások káros hatásai ellen? Mi az elektrostressz és mik a tünetei? Hogyan ismerhetjük fel, hogy geopatikus zózában fekszünk? A geopatikus stressz szimptomái. Mik a következményei, milyen betegségek fenyegethetnek, ha nem kerüljük el a geopatogén tereket? Miért vannak a gyermekek nagyobb veszélyben, mint a felnőttek? Mikor nem szabad megvenni egy ingatlant? Mi a helyzet az árnyékolássa? Árnyékolhatók-e a földsugárzások és az elektromágneses terek? Árnyékoló teszt....meglepő lesz!

Érzelmi stresszoldás

Érzelmi stresszoldás

Meggyőződésem szerint nem kell ahhoz betegnek lenni, hogy jobban érezzük magunkat. Hiszek abban, hogy minden ember képes a változásra, fejlődésre, hisz minden ember maga dönti el a sorsát. Ez a döntés megváltoztatható. Ebben segíti a kineziológia.

Gubányi Andrea - shiatsu masszőz (V.)

Gubányi Andrea - shiatsu masszőz (V.)

A shiatsu keleti egésztest masszázs, a nyugati masszázsokhoz csak annyiban hasonlít, hogy fizikai nyomásokat (ujjnyomásokat), végtagkimozgatásokat és nyújtástechnikákat alkalmaz, hogy az izomfeszültségeket enyhítse, és a merev izületeket lazítsa. A masszázs azonban a földön fekve, ruhában történik, s a kezelés fő célja nem az izmok és izületek átdolgozása, hanem a kezelt személy energiarendszerén való munka. Ez a nagy különbség a shiatsu gyógyászat és más típusú masszázsok között - így pl. míg a shiatsu gyógyász a vállizülettel dolgozik, nem csak az izületre, hanem az egész testen keresztül ható energiaáramlásra is alkalmaz technikákat. A shiatsu kezelés mindenki számára alkalmazható, gyerekeknek, időseknek, terhes kismamáknak egyaránt. A kezelések vagy kúrák személyre-szabottak.

Tuti menü