Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Heves képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Heves - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Heves
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyász (Gyöngyös)

Dr. Mangó Gabriella orvos-természetgyógyász (Gyöngyös)

1990-ben végeztem a Pécsi Orvostudományi Egyetem Általános Orvosi Karán. Friss diplomásként egy megyei kórház belgyógyászati osztályán dolgoztam, majd 1992-től házi orvosként végeztem a munkámat. 1998-ban háziorvosi szakvizsgát tettem. 2004-től foglalkozom a különböző természetgyógyászati ágakkal, akupresszurából majd fül-addiktológiából vizsgáztam. Szerelmem a homeopátia és az akupunktúra. Mora therápiával, biorenanciás gyógyítással kezdtem foglalkozni. 2006 nyarán választás elé kerültem. Amiben addig hittem, hogy az orvostudomány által használt gyógyítási móddal meggyógyítom a betegeket, hogy hatékonyan tehetek a betegségek megelőzéséért, hogy képes vagyok az orvosi lehetőségeimmel segíteni a betegeknek az élhetőbb élet megteremtésében, mindebben elveszítettem a hitemet. Meggyőződésem, hogy az orvosi gyógyászat már nem elég, a természetgyógyászat még nem elég. Meggyőződésem, hogy az embert, mint egészet kell gyógyítanunk, nem részeire tagoltan, nem egyes szerveire koncentráltan, hanem teljes emberi mivoltában. Ezeknek a gondolatoknak az eredményeként írtam meg a Természetgyógyászat kontra Orvosi gyógyászat c. könyvet, amely a Líra és Lant üzleteiben és még sok más helyen kapható. Jelenleg természetgyógyász - magánorvosként dolgozom Tarnaörsön és Gyöngyösön. Gyöngyösön a Gyöngyházban működik a rendelőm. A rendelés bejelentkezés alapján történik.

Dr. Petrik Marina orvos-természetgyógyász

Dr. Petrik Marina orvos-természetgyógyász

Dr. Petrik Marina orvos-természetgyógyász, fitoterapeuta (Eger, Heves megye). Orvosi diplomámat 1987-ben szereztem Szentpétervárott, s 1988-ban honosíttattam a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Természetgyógyászi képesítést az ETI keretein belül nyertem 2006-ban.

Gajdárné Nagy Dóra (Gyöngyös)

Gajdárné Nagy Dóra (Gyöngyös)

Gajdárné Nagy Dóra vagyok! Jelenleg a Mátrai Gyógyintézet Kékestetői Szanatóriumában dolgozom mint Wellness kezelő és vállalkozó gyógymasszőr. A hivatásom gyakorlásához szükséges ismereteket és képesítést -gyógymasszőr- 2004-ben szereztem. Azóta több egészségügyi intézményben és szállodában dolgoztam már. A Mátrai Gyógyintézetben ezek ötvözetét találtam meg, így teljesedett ki igazán a munkám. Várom minden kedves leendő és már visszatérő vendégemet, az Ország legmagasabb pontján Kékestetőn!

Salgáné Kósik Anikó (Gyöngyös)

Salgáné Kósik Anikó (Gyöngyös)

Salgáné Kósik Anikó kineziológus vagyok. A kineziológia a tartós stressz-oldás eszköze. A természetgyógyászathoz tartozó hivatalosan elismert szakma, Magyarországon 1997 óta. Segít: önbizalom, önértékelés pozitív megerősítésében, munkahelyi, családi konfliktusok rendezésében, szorongás, félelem, függőség oldásában, tanulási, -párkapcsolati gondok esetén. Valamint testi betegségeink lelki okait találhatjuk, és szüntethetjük meg a kineziológia segítségével.

Tuti menü