Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Pest képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Pest - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Pest
Keresés
Találatok száma - 13 db
Alternatív Egészség - Kada Anna természetgyógyász, kineziológus

Alternatív Egészség - Kada Anna természetgyógyász, kineziológus

Kada Anna természetgyógyász, kineziológus a következő módszerekkel tud segíteni Önnek: Kineziológiai kezelések: One Brain, EDU-Kineziológia (Pedagógiai Kineziológia) Brain Gym, Touch for Health, Stress Release (Wellness Kineziológia), LEAP (Learning Enhancement Advanced Program), Tanulást Segítő Haladó Program (Agyintegráció). Talpreflexológia, Állapotfelmérés a talp reflexzónáin keresztül, Bach-virágterápia, Bemer 3000 terápia, Infraszauna, Gyógymasszázs

Boros Ágnes (Dunaharaszti)

Boros Ágnes (Dunaharaszti)

Boros Ágnes vagyok. Több, mint húsz év szakmai gyakorlat gyógytestnevelő tanár - gyógymasszőr - természetgyógyász - reflexológus. Professzionális nyirokmasszázs: a fáradt, dagadt lábak, érbetegségek, műtét utáni keringési elégtelenség kezelésére, méregtelenítésre.

Brandenburg Géza

Brandenburg Géza

A szorongás, a pánikbetegség és a depresszió legyőzhetetlennek tűnik. Sokan úgy érzik, hogy a betegség már annyira elhatalmasodott rajtuk, hogy már nincs esélyük arra, hogy újra teljes életet éljenek. Pedig tévednek. Igenis meg lehet szabadulni ezektől a lelket gyötrő, a mindennapokat megkeserítő kóroktól. Nekem is sikerült, azóta pedig több mint 11000 embernek segíthettem szembenézni és megküzdeni a betegségével. Te is kiutat találhatsz, és a mostani sötét időszak csak távoli emlék lesz. Kérdés esetén hívjon bátran.

Dávid Erika természetgyógyász (Vác)

Dávid Erika természetgyógyász (Vác)

Testsúly többlet, felborult hormonegyensúly, diagnosztizálatlan betegségek vagy lelki problémák? Dávid Erika természetgyógyász és fülakupunktúrás addiktológus széleskörű szolgáltatásaival segítségére lehet mindezekben és egyéb természetes gyógymódokat kínál betegségek megállapítására és kezelésére egyaránt. Már elhatározta, hogy szeretne megszabadulni túlsúlyától és segítségre van szüksége? Jelentkezzen a természetgyógyász testsúlycsökkentő klubjába! További információért kérjük látogasson el a természetes gyógymódokat kínáló szakember weblapjára!

Farkas József természetgyógyász (Dunakeszi)

Farkas József természetgyógyász (Dunakeszi)

Rendelőnkben évek óta foglalkozunk a természetgyógyászat különböző szakterületeivel. Több száz elégedett és visszatérő páciens bizonyítja a - felesleges méreganyagok nélkül is rendkívül hatásosan alkalmazott - holisztikus szemlélettel, az emberek testi-lelki harmóniájának helyreállítását elősegítő természetes gyógymódok, terápiák és a masszázs sikerességét. Velem és az általam alkalmazott gyógymódokkal már több éve folyamatosan találkozhatnak a média természetgyógyász műsoraiban műsorvezetőként, vagy természetgyógyász szakértőként (BP tv: Fűben-fában orvosság van, Zenit tv: Sana zug, Hegyvidék tv: Béky László: Természetgyógyász magazin, Kossuth és Petőfi rádió: Éjszaka, Lánchíd rádió: Kettesben).

Gábriel Orsolya (Biatorbágy)

Gábriel Orsolya (Biatorbágy)

2002-ben Dániában ismerkedett meg a cranio-sacralis terápiával (CST), és azonnal beleszeretett a módszerbe, miután megtapasztalta annak különleges hatékonyságát és széleskörű alkalmazási lehetőségeit. 003-ban Singaporeban részt vett az amerikai Upledger Institute által szervezett CST I-es képzésen, majd 2004-ben Ausztráliában elvégezte a CST II-t és az SER (Somato-Emotional Release) I-et. Az intézet felkérésére néhány hónapig Hong Kongban dolgozott tanársegédként, ahol egészségügyi szakembereknek segített a módszer elsajátításában. 2007-ben Madridban megszerezte az SER II-es, majd 2009-ben az Egyesült Államokban az ADV I-es végzettséget, amely Magyarországon jelenleg a legmagasabb fokozat. Most CST-instruktori diplomájának megszerzésén dolgozik, hogy a módszert hazánkban hivatalosan is oktathassa. 2006 óta már Budapesthez közeli, biatorbágyi rendelőjében is elérhető. Páciensei nemcsak magas szintű szaktudása, elhivatottsága és lelkiismeretessége, hanem kedvessége, átlagon felüli energiája és lelkesedése miatt is nagyon kedvelik.

Konkoly Rita (Dunakanyar)

Konkoly Rita (Dunakanyar)

Elsősorban reflexológiával, ismertebb nevén talpmasszázzsal foglalkozom, mely több ezer éves tudomány. A kezelés lelke, hogy a megfelelő reflexpontok ingerlésével beindíthatóak a szervezet öngyógyító folyamatai. Számos betegségben jótékony hatású, méregtelenítő kúrákban, fogyókúrákban kiválóan alkalmazható. Nagy előnye, hogy két kezelés között otthon is végezhető egy-egy fontos reflexpont kezelése! Természetesen ennek a kezelési módnak is vannak ellenjavallatai, amiket szigorún be kell tartani. A reflexológiai kezelések során minden esetben közösen keressük a lelki okokat, melyek a testi panaszokban mutatkoznak meg. Nagyon fontos a talp és a lábujjak lelki elemzése. A betegségeink nem mások, mint lelkünk jajkiáltásai, talpunkon lévő elváltozások pedig ezek lenyomatai. Foglalkozom a láb "karbantartásával" is. Fontos a lábdeformitások korrigálása, az idős emberek körmeinek, talpi szemölcseinek kezelése, hisz sok idős ezek miatt szinte mozgásképtelen - családja pedig e jeleket az öregségnek tulajdonítja. Nagyon szép eredménnyel gyógyulnak (nem csak időseknél) a gombás körmök, lábak, a benőtt, gennyes körmök és nem kímélem a szemölcsöket sem.

Metz Judit Természetgyógyász (Maglód)

Metz Judit Természetgyógyász (Maglód)

Metz Judit masszázs szalonja Maglódon várja a pihenni vágyó pácienseket. Ha az kuncsaftnak kényelmesebb, akkor házhoz is kimegy masszírozni, vagy ha egy hotelben pihen, akkor oda. Több féle masszázs közül lehet választani: fiatalító-, talpreflexológia, gyógy- és méregtelenítő-, manager- illetve thai masszázs. Lehet kérni gépi masszírozást, vagy kézi köpölyözést. Masszázs után ingyenesen használható a gerincnyújtó gép és a vibromasszázs gép is. Foglalhat alkalmat on-line is a honlapon lévő űrlappal!

Papp Zsuzsanna

Papp Zsuzsanna

MORA Természetház sokrétű természetgyógyászati módszereket tud felmutatni az érdeklődök számára. Az egyik nagy sikerünk a MORA állapotfelmérés, mikor a szervezetről kapunk átfogó elemzést. A cél miden esetben az öngyógyító mechanizmusának a beindítása, hogy önerőből tudja a szervezet legyőzni a problémát. A másik nagy kedvenc a kínai gyógyászat irányvonalát követve az akupresszúra és a fülakupunktúra . A köpölyözés, fül- testgyertyázás, színterápia, masszázs , henna festés szintén megtalálható a szolgáltatásaink között.

Hirdetés
Rónainé Bucsi Beáta (Gödöllő)

Rónainé Bucsi Beáta (Gödöllő)

A masszírozás iránt 10 éve kezdtem érdeklődni, 2000-ben eredményesen elvégeztem az Egészségügyi és Továbbképző Intézet gyógymasszőr képzését. 2000-től szülési szabadságon voltam. Ez idő alatt otthon masszíroztam. Továbbképzésként 2005-ben elvégeztem a Holisztikus Központ szervezése alatt Lávaköves és a Mélymelegterápiás fogyasztómasszázs technikákat. 2005-ös évtől egy gerincbeteg gyerekek gyógyításával foglalkozó Alapítvány elindításában segédkeztem.

Szabó Szigfrid Reflexológus (Budaörs)

Szabó Szigfrid Reflexológus (Budaörs)

Szabó Sigfrid reflexológus vagyok. Reflexzónás talpmasszázzsal 1982 óta gyógyítok nagyon jó eredményekkel. Munkám során feltaláltam az Aminóerg gyógyfolyadékot, ami gipszlevétel után az izmok lazítására és egyéb mozgásszervi problémák, sérülések kezelésére használható. Betegeim szinte minden megyéből voltak, Európából és a tengerentúlról is. Jelenleg is egy új termék ki- és továbbfejlesztésén dolgozom.

Vajda Szilvia (Érd)

Vajda Szilvia (Érd)

1992 óta foglalkozom ezoteriával, majd megkaptam a tudást, amire vágytam, megtaláltam a mesteremet és parapszichológus lettem. Utána a természetgyógyász reflexológus szakot is elvégeztem. Ahhoz, hogy tudásom gyarapodjon és még hatékonyabban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak, bioenergetikus és Reiki tanár lettem. Továbbá a Szellemgyógyász I. és II. fokozatait is elvégeztem, és Angyaltanfolyamot is tartok. Célom nemcsak az emberek gyógyítása, hanem a már megszerzett tudás továbbadása. Számomra nagyon fontos, hogy aki hozzám jön tanulni hiteles ismeretekhez jusson és az általa megszerzett tudást felelősségteljesen használja a jövőben. Minden tanulni vágyót szeretettel várok, aki szeretné a mai világot és az embereket a gyógyulás irányába terelni és segíteni számukra, hogy megtalálják önmagukat, életcéljukat és legyenek egészségesek és boldogok!

Vitalitás természetgyógyászati rendelő (Bölcske)

Vitalitás természetgyógyászati rendelő (Bölcske)

A legsokoldalúbban aktivizálható a víz, melyből nagyon erős energiacseppek állíthatók elő. A cseppekre jellemző, hogy a szájüregben erős bizsergető érzést váltanak ki. Energetizálhatóak még élelmiszerek pl. gyümölcsök, gyógyhatású készítmények, krémek, pasztillák, stb. Az energiacseppek a bekódolt információtól függően használhatóak fel rendkívül sokoldalúan és hatékonyan. Ez az eljárás napjainkban tudományosan nem elfogadott, hatékonysága csak kísérleti úton, tapasztalatainkkal igazolható. Sajnos a mai fizika és matematika nem tud erre a jelenségre pontos magyarázatot adni.

Tuti menü