Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Somogy képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Somogy - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Somogy
Keresés
Találatok száma - 4 db
Dobos Katalin (Kaposvár)

Dobos Katalin (Kaposvár)

Dobos Katalin képzett gyógymasszőr vagyok. Masszírozással foglalkozom, amit az Ön számára legkényelmesebben az Ön otthonában végzek. Kaposváron és környékén dolgozom " Mobil masszőr "-ként. A masszírozásra előzetes megbeszélés és időpont egyeztetés után kerül sor. Önnek semmivel nem kell készülnie. Én viszem a masszázságyat, lepedőt, törölközőt, krémet, olajat (igény szerint a saját krémét is használhatom).

Jugandis Egészségügyi Szolgáltató és Oktató Bt.

Jugandis Egészségügyi Szolgáltató és Oktató Bt.

A vállalkozást Hartmann Ferenc cégvezető természetgyógyászati oktató, és -terapeuta valamint Kökény Mária a reflexológia, a fitoterápia, és az életmód-tanácsadás és terápia szakértője alapította és vezeti. Az egészségügyi vállalkozás 1991-től áll a természetes módszerekkel gyógyulni vágyók rendelkezésére. Magyarországon az egyik legrégebbi, amely természetgyógyászati tevékenységet hivatalosan folytat. 2007-től Juglandis Egészségügyi és Szolgáltató Bt-ként dolgozik tovább. Belvárosi rendelőnk már 15 éve fogad betegeket. A gyakorlati munka mellett rendszeresen jelennek meg írásaink, szakmai folyóiratokban, magazinokban és az interneten. Folyamatosan indítunk, szakmai- és továbbképző tanfolyamokat. Fontosnak tartjuk a magas színvonalú természetgyógyászati ellátást és munkát.

Lotus Gyógyközpont

Lotus Gyógyközpont

A Lotus Gyógyközpontban alkalmazott terápia tizenegy éves kutatómunkák eredménye.Figyelmünket a támasztó szövetek és a mozgásszervi megbetegedésekre összpontosítottuk, és ezzel kapcsolatos problémák feltárására irányítottuk. Felfedeztünk olyan módszert, amely a mozgásszervek, és a támasztó szövetek gyógyítására összpontosít - felhasználva az ősi keleti és orosz természetes gyógymódokat, valamint a modern tudományos kutatások eredményeit is.

Sinka Edit Ma-uri masszőz (Siófok)

Sinka Edit Ma-uri masszőz (Siófok)

Sinka Edit vagyok és a Ma-Uri szerelmese. Néhány éve rátaláltam egy útra, amit úgy hívnak: Ma-Uri. Ezen az úton sok érdekes emberrel, kihívással, paradoxonnal és csodával találkoztam. Megtaláltam azt az önkifejező eszközt, amivel igazán azonosulni tudok.

Tuti menü