Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Tolna képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Tolna - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Tolna
Keresés
Találatok száma - 3 db
Komáromi Éva - aromaterapeuta

Komáromi Éva - aromaterapeuta

Komáromi Éva vagyok. 1961. május 31-én születtem Kalocsán. A sors úgy hozta, hogy Pakson élek 1983 óta. Sok év tapasztalata alapján használom az illóolajokat saját és családom egészségének megőrzéséhez, betegségek gyógyítására. Ezeket a tapasztalatokat másoknak is szívesen átadom. Bárki panaszkodik vagy csak látom, hogy fáj valamije, azonnal mondom az illóolajos gyógymódot rá. Az se zavar, ha furcsán, kételkedve néznek rám, de örülök neki, ha valaki megfogadja és visszajelzi a tapasztalatait. Ismerősök kérdezgetnek, tanácsot kérnek és én mindenkinek szívesen beszélek az illóolajokról, mert szerintem a természet legcsodálatosabb ajándéka számunkra. A gyógynövényeket is használok, de a belőlük készült olajokból pár csepp-pel gyorsan és hatékonyan lehet ugyan azt a hatást elérni, mint több liternyi teával. (Igaz, annak is megvan a maga előnyös hatása.) Azt szoktam mondani, hogy az illóolaj a lusta gyógyító legnagyobb segítsége.

Varga Terézia - fitoterapeuta

Varga Terézia - fitoterapeuta

Varga Terézia vagyok. 1957 március 24-én születtem Szekszárdon. Közgazdasági végzettséggel a fuvarozás területén dolgoztam a rendszer váltásig. Ezoterikus érdeklődésem 1985-ben az asztrológiával indult és ma is ez a vezető rendszerszemlélet a gondolkodás módomban. A grafológia irányította a figyelmemet a lélektanra. A holisztikus szemlélettel a Kecskeméti Természetgyógyász Akadémián ismerkedtem meg. Nagyszerű közösség, nagyszerű előadók, 18 természetgyógy ágazat, elméleti és gyakorlati képzés után, az ETI fitoterapeuta szakát választottam. Ez a természetgyógyászat "gyógyszerész" szakmája. Magán rendelésem Hőgyészen van, ahol előjegyzés alapján fogadom a hozzám fordulókat a legkülönfélébb betegségekkel.

Zayzon Nándor - masszőr (Simontornya)

Zayzon Nándor - masszőr (Simontornya)

A nevem Zayzon Nándor. Próbáltam valami olyan tevékenységet találni, amiben egyrészt segíthetek másokon, másrészt kötetlen és egészséggel kapcsolatos. Így találtam rá a masszázsra. Több mint tizenhárom éves múlttal rendelkezem a szakmában és ezen idő alatt nagyon sokat tanultam. Ajánlom mindenkinek a honlapom, amennyiben érdekli ez a hivatás, vagy az általam és tanítványaim által nyújtott egészségmegőrző szolgáltatás!

Tuti menü