Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zala képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Zala - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Zala
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dr. Bányai Ildikó természetgyógyász

Dr. Bányai Ildikó természetgyógyász

Dr. Bányai Ildikó - radiológus, természetgyógyász vagyok. A Pécsi Tudományegyetem Orvostudományi Karán summa cum laude eredménnyel végezem 1986-ban. A Pécsi Tudományegyetem Radiológiai Klinikáján helyezkedtem el. 1990-ben radiológus szakvizsgát tettem. 1994-ig tanársegédként dolgoztam, részt vállaltam az egyetemi hallgatók oktatásában. 1994-től a Zala megyei Kórház Radiológiai osztályán helyezkedtem el, ahol 2000-től adjunktusként dolgoztam. 2001-től természetgyógyászati praxist is folytatok.

Kovács Zsolt természetgyógyász

Kovács Zsolt természetgyógyász

Kovács Zsolt természetgyógyász vagyok. Zalaegerszegen élek és várok mindenkit aki valóban gyógyulni szeretne testi és lelki szinten egyaránt. Fülakupuntúrás addiktológiával a szenvedélybetegségeket gyógyítom, de ez a módszer segíti a méregtelenítést és a lelki problémákat is orvosolja. Talpmasszázst ami a reflexterületeken keresztül a szervezet egészére szintén jótékony hatással van, a fülakupunktúrával együtt használom a hatékonyság növelése céljából. A mikrorendszereken keresztül gyakorlatilag a szervezet bármely szervéhez, szervrendszeréhez hozzáférhetünk és öngyógyítási folyamatokat serkenthetünk rajtuk keresztül. A mikrorendszerek közül 4 tartalmazza a szervezet teljes kivetülését , ezek a talp, tenyér, fül és az írisz. Ezek közül az említett két terület, a fül és a talp, sok segítséget ad az állapotfelméréshez illetve a hatékony terápiához. Első alkalommal Voll elektroakupunktúrás állapotfelmérést szoktam javasolni a páciens jelenlegi állapotának és a meridiánok aktivitásának kimutatására, ami azért is jó mivel a terápia hatékonyságát is mérni tudom és ha szükséges pontosítani lehet azt.

Okleveles természetgyógyász Zalaegerszegen

Okleveles természetgyógyász Zalaegerszegen

Természetgyógyászként a fülakupunktúrát, reflexológiát, akupresszúrát állapotfelmérésre és gyógyításra használom a hagyományos kínai orvoslás alapjait szem előtt tartva (pulzusdiagnózis, mikroterületek szemrevételezése). Állapotfelmérést is végzek Voll elektroakupunktúrás készülékkel.

Papp Gábor (Hévízen)

Papp Gábor (Hévízen)

Üdvözlöm a Papp Gábor masszázs praxisban, Hévízen! Tevékenységeim: gyógymasszázs, lábreflexzóna-masszázs, svédmasszázs. Vendégeimet a várakozási idő csökkentése érdekében, előre megbeszélt időpontokban fogadom. A bejelentkezés történhet írásban, személyesen, telefonon vagy akár faxon is. Szenteljen Ön is egy fél órát felfrissülésre, fájdalmi enyhítésére! Szívesen látom, számíthat a szaktudásomra!

Sikerprogramozás

Sikerprogramozás

Mindenkinek eljön az életében egy vagy több olyan időszak, amikor szüksége van berögződött szokásainak megváltoztatásra. Tudományos vizsgálatokkal igazolható, hogy ez a változtatás külső segítséggel sokkal eredményesebben és gyorsabban kivitelezhető. Egy négy kérdéses teszttel könnyen kiderítheted, hogy a te esetedben mi a helyzet. te is a szokásaid rabja vagy? Amennyiben a teszt kitöltésének eredményeként változtatásra van szükséged életed harmonikusabbá, kiegyensúlyozottabbá tétele érdekében, összeállítottam neked egy 15 hetes ingyen programot az élet különböző területeiről gyakorlatokkal és pozitív idézetekkel. Amennyiben a rövid, egyszerű gyakorlatokat nap, mint nap elvégzed, életed boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá és harmonikusabbá válik .

Tuti menü