Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Bács-Kiskun
Keresés
Találatok száma - 5 db
Balla-hangterápia (Kecskemét)

Balla-hangterápia (Kecskemét)

Nevem Balla Tibor. Kecskeméten születtem 1967-ben, azóta is itt élek és dolgozom. A humángyógyászat a 90-es évek közepe óta foglalkoztat. Mint számos hasonló érdeklődésű ember, én is energetikai tanulmányokkal indítottam pályafutásom (Reiki I-II-III, reiki mestertanári és többféle bioenergetika). 1996-ban ismerkedtem meg "köpölyös" Magdi nénivel, aki egy hazánkban tevékenykedő kínai természetgyógyásztól szerzett tapasztalatait osztotta meg velem. Ezek közé tartozott egy alap fitoterápia, a köpölyös vákuumkezelés, moxaterápia, izomstimulációs kezelések és a tibeti csengettyűkkel történő csakratisztítás, harmonizálás. Ebben az időben találkoztam először hangterápiás segédeszközökkel. Időközben a keleti vonzódásom betetőzéseképpen 1998 őszén buddhista menedékben részesültem Karma Kagyü vonalon és a Lámájának áldását, beavatását élvezhetem Karma Tsewang Rinchen néven. Később a Drikung-kagyü vonalon is áldást kaptam tevékenységeimre. Ezt követő 4-5 évben kitanultam más terápiás módszereket is, mint pl. a csakra és színterápia, mantra és rezgés terápia és kezdőleges vízterápia. Kisebb váltással belemerítkeztem a manuális gyógyászatba is. Faragó László által oktatott masszázstanfolyamokon (frissítő, nyirokmasszázs, tradicionális thaimasszázs) szerzett tapasztalataim alapján, az emberi szervek, testrészek szegmenseit ismertem meg.

Bordács Zsolt természetgyógyász (Kecskemét)

Bordács Zsolt természetgyógyász (Kecskemét)

A képességeim valamilyen értelmes, hasznos dologra akartam használni, ezért elkezdtem természetgyógyászatot tanulni, és kijártam szinte az összes iskolát amit ebben a témában lehetett. Most természetgyógyász vagyok. Bioenergetika és Reflexológia államvizsgám van és jelenleg 23 természetgyógyászati szakághoz értek.

Kiss Csaba - Kiskunmajsa

Kiss Csaba - Kiskunmajsa

Szeretnénk olyan szakembereket képezni akik önállóan megállják a helyüket ebben a világban. Szakmai tudásuk megfelelő,elegendő legyen a rájuk váró feladatok megoldásához. A tudásuk megfeleljen a mindenkori piaci helyzetnek, illetve a továbbképzésekhez. Miután iskolánk nem csak oktat,hanem gyógyít is így szeretnénk a gyógyítói tudást is tovább adni, illetve művelni mindenki legnagyobb megelégedésére. Szeretnénk egy jó csapatot építeni, ahol a szálakat a szeretet mozgatja és egymást segítjük.

Kiss Tímea kineziológus, oktató (Kiskunmajsa)

Kiss Tímea kineziológus, oktató (Kiskunmajsa)

Miben is segíthetek, mint kineziológus? A kineziológiai kezelés segít abban, hogy önmagunkra találjunk, hogy megtaláljuk feladatunkat, utunkat az életben, átlássuk életünket, sorsunkat uraló erőket, eseményeket, s feloldódjanak azok a blokkok, melyek akadályoznak mindebben.

Köves Zsuzsanna - kineziológus

Köves Zsuzsanna - kineziológus

A kineziológiával 1994-ben találkoztam először. 1995-ben oktatói /instruktori/ minősítést szereztem. 4 ágát oktatom, Magyarországon ez a 4 ága terjedt el a kineziológiának. 1995 októberében Hollandiában, a módszer kidolgozójánál: Dr. John F. Thie-nél MESTERKURZUST végeztem, s haláláig folyamatosan kapcsolatban álltam vele. De belekóstoltam a LEAP-ba, a biokineziológiába, a primitív reflexek tesztelési lehetőségébe, s az asztro-kineziológiába is. Tanítottam Ausztriában, Amerikában, Erdélyben. Azóta is folyamatosan és rendszeresen képzem és továbbképzem magam.

Tuti menü