Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Borsod-Abaúj-Zemplén képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Borsod-Abaúj-Zemplén - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Borsod-Abaúj-Zemplén
Keresés
Találatok száma - 4 db
Gyógyforrás Gyógycentrum Miskolc

Gyógyforrás Gyógycentrum Miskolc

Rendelőnkben természetgyógyász-orvosok, természetgyógyászok együtt dolgozunk immár 10 éve. Közvetlen konzulenseink az orvoslás minden ágában vannak, homeopátiában, akupunktúrában stb. Ötvözzük a keleti (kínai) és a nyugati medicinát.

Kazareczki Péter természetgyógyász

Kazareczki Péter természetgyógyász

Köszöntöm a kedves olvasót. Örülök, hogy rátalált-e weblapra. Az aloldalak között válogatva sok hasznos tanácsot,és információt talál egy egészségesebb életmód kivitelezéséhez. Kellemes időtöltést kívánok az olvasáshoz. Ha kérdése merülne fel a Kapcsolat oldalon megtalálja elérhetőségemet. Ez a zöld színű oldal arra mutat rá, hogy vissza kell térnünk a természethez, a természetesebb életmódhoz.

Kissné Koós Andrea - lélekgyógyász, terapeuta

Kissné Koós Andrea - lélekgyógyász, terapeuta

Sok éve dolgozom az egészségügyben, melyet azért választottam, mert mindig vonzott az emberekkel való foglalkozás. Kihívást jelentett a betegek meggyógyításában való sikeres közreműködés, vagy a lelki problémákkal, gondokkal küszködő embereken való segítés. Munkám során sok ember ajándékozott meg a bizalmával. Hozzám fordultak tanácsért lelki problémáikkal, párkapcsolati-, tanulási gondokkal. Empátiámat felhasználva több esetben sikerült eredményesen segítséget nyújtanom. A munkavégzésem színvonalának emelése érdekében folyamatosan és egyre tudatosabban fejlesztem ismereteimet, hogy minél szélesebb körű szakmai tudással segítsek a hozzám forduló embereken. Nincs annál boldogabb érzés, ha munkám eredményeként, egy arcot mosolyogni látok!

SRKontroll (Miskolc)

SRKontroll (Miskolc)

Az SR Kontroll Egészségfejlesztő Bt. már 1996 óta működik Miskolcon. A fő profilunk a természetgyógyászati szakképzés. Ezen a területen az évek óta működő oktatás során rendkívül nagy tapasztalatra tettünk szert. A vizsgákon a hallgatóink szakmai felkészültsége kiemelkedő. Köszönhető annak, hogy a legjobb szakemberek végzik felkészítésüket. Természetgyógyászati rendelőnket 2007. május elején nyitottuk meg, ahol orvosok és természetgyógyászok saját rendelési időben fogadják a gyógyulni vágyókat. Intézményünkben otthoni szakápolás is működik. Gyakorlott felnőtt szakápolók mellett gyógytornászok és logopédusok vesznek részt a betegek ellátásában. Célunk az egészséges életmód tükrében az ember testi, lelki és szellemi egységének elérése. Felkészült, jól képzett szakemberek várják a hallgatókat és a gyógyulni vágyókat, családias hangulatú, igényesen berendezett egészségközpontunkba.

Tuti menü