Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Csongrád képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Csongrád - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Csongrád
Keresés
Találatok száma - 3 db
Bioklinika (Szeged)

Bioklinika (Szeged)

Dr. Petrov Jurij - orvos - természetgyógyász, aki 1982-ben végezte el az orvosi egyetemet és diplomáját 1998-ban honosította Magyarországon és azóta tagja a Magyar Orvosi Kamarának. Természetgyógyászattal már egyetemi évei alatt is foglalkozott, 1998-ban sikeres vizsgát tett az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben és bioenergetikusi képesítést szerzett. Homeopátiás képzésben is részesült 1995-1998 között és a Magyar Homeopata Orvosi Kamara tagja. Dr. Petrovné Ráti Lilla- természetgyógyász - 1987-ben mérnök-tanári diplomát szerzett, 1998-ban az Egészségügyi Szakképző és Továbbképző Intézetben a kötelező egészségügyi blokkot követően fitoterápiából szerzett oklevelet. Ezt követően 1999-ben életmód- tanácsadó és terapeuta, majd 2000-ben fülakupunktúrás addiktológusi szakmai vizsgákat tett.

Szent Gellért Magánklinika

Szent Gellért Magánklinika

Intézményünk legfontosabb célja, hogy ezt az értéket Önök minél tovább megőrizzék vagy mihamarabb visszanyerhessék szolgáltatásaink segítségével. Azért dolgozunk, hogy szolgáltatásaink folyamatos bővítésével teljeskörű egészségügyi ellátást nyújtsunk és mindezt olyan környezetben, és színvonalon tegyük, hogy Önök mindig gyógyultan és elégedetten hagyhassák el intézményünket.

Varga János (Szentes)

Varga János (Szentes)

A vendég, aki elérkezik a gyógyítóhoz, lehet bizalmatlan, esetleg már csalódott. Így mindkettőjükre szép feladat egy ilyen típusú kapcsolat megfelelő alapokra helyezése. Ez őszinteségen, nyitottságon alapul és így biztosan létrejön. A terápia megfelelő kiválasztása csak így lehetséges. Az is igaz, hogy a beszélgetés sokszor önmagában is megállja a helyét, önálló gyógymódként. A beszélgetés a 3. évezred legígéretesebb gyógymódja.

Tuti menü