Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fejér képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Fejér - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Fejér
Keresés
Találatok száma - 3 db
Gál Attila természetgyógyász (Dunaújváros)

Gál Attila természetgyógyász (Dunaújváros)

A természetgyógyászattal - különböző betegségek miatt - 1990-ben kezdtem el foglalkozni. Azt tapasztaltam, hogy ami a modern orvosi gyógyszerelés hatására sem múlt el (súlyos allergia), az a természetes gyógynövények, a mozgás és táplálkozás megváltoztatására drasztikusan csökkent, majd rövid időn belül megszűnt. 1991-től elkezdtem tanulni a természetgyógyászati módszereket, mivel láttam, hogy ez működik. Megváltozott életszemléletem és kitágultak a lehetőségek. 1994-ben végeztem el első kineziológiai tanfolyamomat Dr. Varju Mártánál. Ettől kezdve elkötelezetten tanultam a kineziológiai módszereket, majd később egyéb eljárásokat, amelyek segítik a szakmai munkámat.

Soma Egészségtár (Székesfehérvár)

Soma Egészségtár (Székesfehérvár)

Köszöntjük Önt önt a Soma Egészségtár weboldalán. Oldalunkon egészségmegőrzéssel kapcsolatos szolgáltatásokat és azok leírásait találja. Szolgáltatásaink közé tartozik: leszokni a dohányzásról, geopatikus sugárzások mérése és fülakupunktúra.

VitaBalance

VitaBalance

Vállalkozásunk energy gyógynövény termékek és étrendkiegészítők forgalmazásával, valamint természetes terápiás módszerek gyakorlásával foglalkozik. Természetgyógyászati rendelőnkben többek között biorezonancia vizsgálatot, Bach terápiát, spirituális választerápiát, földsugármérést is végzünk. A korábban felsoroltak mellett meddőségi kezelésekkel és párkapcsolati tanácsadással is foglalkozunk. Látogasson el oldalunkra, ismerje meg szolgáltatásunkat! Weboldalunkon bővebben megtalálja a kezelése pontos leírását és hatását, valamint a letölthető anyagok menüpont alatt az energy gyógynövény termékekről, illetve a radiesztéziáról olvashat bővebben.

Tuti menü