Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Győr-Moson-Sopron képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Győr-Moson-Sopron - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Győr-Moson-Sopron
Keresés
Találatok száma - 4 db
Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Mint a legtöbb gyógyító, kik a természetes módszereket hívják segítségül - én is ezt az utat választottam, s járom - 10 éve hittel és szeretettel. Győr-Szigetben - egy köztiszteletben álló szakorvos-pszichiáter doktornővel együttműködve - fogadom a hozzám bizalommal fordulókat. A kezelések bejelentkezés szerint történnek, az időtartalmuk változó (függ a segítséget kérő korától, betegsége jellegétől, a tanácsolt kezelés módjától).

Dr. Szepesi Péter (Sopron)

Dr. Szepesi Péter (Sopron)

Dr. Szepesi Péter Homeopata orvos-természetgyógyász vagyok. Sopronban várok minden kedves beteget a rendelőnkben. Alkalmazott gyógymódjaim közé tartozik többek között az akupunktúra, aromaterápia, homeopátia, kineziológia.

Farkas Viktor masszőr (Győr)

Farkas Viktor masszőr (Győr)

Természetgyógyászati modul oktatás, gyógymasszázs, yumeiho masszázs, thai masszázs, talpmasszázs. Farkas Viktor gyógymasszőr-természetgyógyász vagyok, immár lassan 20 éve kezdtem ismerkedésemet a természetgyógyászattal. Yumeiho masszázst, thai masszázst, orvosi gyógymasszázst, talpmasszázst végzek, chi kungot, jógagyakorlatokat, légzéstechnikát tanítok, gyógyteát keverek és javaslok, életmódtanácsadással foglalkozom. Orosz nyelv oktatást vállalok. Ötödik éve készítek fel hallgatókat természetgyógyászati modul vizsgára, jelenleg 120 órás OKJ-s képzésre várom a hallgatók jelentkezését.

Gódor Joli - kineziológus (Győr)

Gódor Joli - kineziológus (Győr)

Gódor Joli vagyok, 1958-ban születtem, és egy vidéki kisvárosban élek Csornán. Mindig szerettem segíteni, az embereknek, akár azzal is, hogy meghallgattam őket. 1993-ban elvégeztem az Agykontroll tanfolyamot, és kerestem azt a tevékenységet, amit szívvel, lélekkel tudok végezni, és segíthetek, hogy társaink megtalálják, a testi, lelki, harmóniájukat. Mindig kerestem valami többet amivel segíthetek, mígnem találkoztam a kineziológiával

Tuti menü