Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hajdú-Bihar képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Hajdú-Bihar - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Hajdú-Bihar
Keresés
Találatok száma - 7 db
Artemisz Műhely - Asztrológus

Artemisz Műhely - Asztrológus

Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várom azokat, akik úton vannak az önmegvalósítás felé, és szeretnének ehhez hatékony eszközöket igénybe venni. Az önismeret célja feltérképezni, hogy ki vagyok, rálátni arra, hogyan működöm, miért kerülök ismétlődő helyzetekbe. Ebben segíthet egy teljes körű pszichológiai szemléletű asztrológiai elemzés. Ha megérett benned az igény a változásra, fejlődésre, jelentkezz az önismereti és személyiségfejlesztő pszichodráma csoportjaim egyikébe, ahol önbizalmadat megerősítheted, gyakorlati megoldást kereshetsz belső problémáidra! Konfliktushelyzeteidet megértheted, megoldhatod, érzéseidet jobban kifejezheted, mely segít, hogy rendezd szülői, párkapcsolati, munkahelyi problémáidat! Ha női életminőségeden szeretnél javítani, akkor ajánlom a Nőnek lenni... című tréninget. Itt a női önbizalmad megerősítése mellett segítséget kaphatsz, nőgyógyászati problémáid megoldásához, lelki terheid feldolgozásához. Álmaink hasznos segítőtársaink az önismeretben és problémáink megoldásában. Ehhez azonban foglalkoznunk kell velük. Ebben nyújt segítséget az Álmaink által vezetve... című kiscsoportos trénig. Ezek az eszközök segítenek, hogy megvalósítsd önmagad! Válj azzá, akivé csak TE válhatsz, valósítsd meg önmagad!

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia

Dr. Kacsó Kornélia a Medbiotech Diagnosztika orvos szakkoordinátora, emellett 29 éve praktizál, mint orvos. Meggyőződései és eddigi tapasztalatai a holisztikus orvosláson alapulnak, miszerint az betegség okát kell gyógyítani és nem a betegséget. Ebben segítségére van a Medbiotech Diagnosztikai Komplex, ami egy olyan orvos diagnosztikai eszköz, mely ezen elveket alátámasztja és 90%-os pontossággal állapítja meg a betegségek okát, továbbá 2-3 hónappal még a tünetek megjelenése előtt ki tudja mutatni, ha valami készülődőben van a szervezetben. De ha ez nem lenne elég, a gép egyedülállósága abban rejlik, hogy személyre szabottan kezelni is tudja az összes ismert betegséget, ezen kívül csak is ez a gép tudja elvégezni az AFR tesztet. Az AFR teszt négyzetcentiméteres pontossággal sejtszintű mélységig feltérképezi az összes szervet, így biztosan nem marad semmi rejtve Ön előtt.

Mandala Életfa Kft.

Mandala Életfa Kft.

A rendelő vezetőjeként, 2003-óta az Egészségügyi és Szociális Minisztérium által kijelölt, akreditált vizsgáztatói és szakértői feladatokat is ellátok a természetgyógyászati oktatásában öt szakterületen. Rendelőnkben nemcsak betegterápia történik, hanem az egészséges életmódra vonatkozó tanácsokkal, ismeretekkel is ellátjuk a hozzánk fordulókat. Egyeztetés alapján, igény szerint kihelyezett előadásokra is van lehetőség pld. szemtorna a monitorral dolgozók látásélességének megóvása érdekében, illetve koncentrációs gyakorlatok bemutatása. Munkatársainkkal az alábbi tevékenységeket végezzük: Első alkalommal biorezonanciás, és egyéb állapotfelmérést végzünk. Ez után az alábbi terápiák közül választunk: - Alternatív mozgás- és masszázsterápiák - Akupresszúra - Életmód tanácsadás és terápia - Bioenergetikát alkalmazó módszerek - Fitoterápia (gyógynövényterápia) - Fülakupunktúrás, addiktológiai eljárások. - Orvosi gyógymasszázs - Reflexzóna terápia Valamint Foglalkozunk Pszichoterápiával, Pszicho drámával, Asztrológiai, Grafológiai és Sors- elemzésekkel is.

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Mozgásszervi és belső szervi problémákra

Bizonyított tény, hogy a helyes gerinctartás, a jó idegműködés, a gerinc rendszeres helyretétele, helyremozgatása, közérzetjavító átmozgatása, nagyban hozzájárul a testünk tökéletes működéséhez és ahhoz, hogy ellenálljon a betegségeknek. Javaslatom, hogy havonta egyszer legyen csontkovácsolásban, vagy közérzetjavító átmozgatásban része. Ezért egészségmegőrzésre és megtartásra is a legjobb, leghatékonyabb mód a népi gyógyászatból jól ismert csontkovácsolás, vagy a közérzetjavító átmozgatás. A csontkovácsolás tehát segítséget nyújt a szervezet öngyógyításában.

Patakyné Puja Mária természetgyógyász

Patakyné Puja Mária természetgyógyász

Patakyné Puja Mária vagyok. 20 éve foglalkozom természetgyógyászattal. Ez alatt az idő alatt számos végzettséget ismeretet és sok-sok tapasztalatot szereztem. Tanulmányaimat neves szaktekintélyektől szereztem. Akiktől a legtöbbet tanultam: Kisfaludy György, Dr Molnár Gábor parapszichológus, Dr Csikai Erzsébet természetgyógyász orvos, Nagyné Halász Anna oktató vizsgáztató természetgyógyász, Dr Török Szilveszter Professzor életmód tanácsadó és Faragó László alternatív mozgás és masszázs terapeuta elnöktanár. Tőlük sok-sok elméleti és gyakorlati tudást kaptam, és folyamatosan kapok, ha munkám során komoly kihívással találkozok. Hálámat és nagyrabecsülésemet fejezem ki nekik ezúton is nagylelkű segítségükért.

Reumatológia, természetgyógyász, orvos kozmetika Debrecenben

Reumatológia, természetgyógyász, orvos kozmetika Debrecenben

Reumatológia rendelés Debrecenben. A reumatológia mellett profil még a természetgyógyászat, az orvosi kozmetika. Nálunk a betegek személyre szabott kezelést kapnak, ami előtt egy állapotfelmérést is végzünk. Tapasztalataimra és képzettségre alapozva a hagyományos orvoslást ötvözöm az alternatív gyógyászattal.

Thai Masszázs Iskola (Debrecen)

Thai Masszázs Iskola (Debrecen)

Debreceni masszázsiskolánk a tanfolyamok és életmódtáborok szervezése mellett, szakmailag igényes körülmények között, de szolid árakkal nyújt számos lehetőséget a gyógyulni, vagy regenerálódni vágyóknak. Az ősi és új módszerek, és gyógyászati eszközök, alapanyagok kutatásával, az állandó tapasztalatszerzéssel, és ezek továbbadásával, oktatásával több, mint húsz éve foglalkozom.

Tuti menü