Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Jász-Nagykun-Szolnok képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Jász-Nagykun-Szolnok - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Jász-Nagykun-Szolnok
Keresés
Találatok száma - 6 db
APM-Penzel Magyarország

APM-Penzel Magyarország

Penzel-féle akupunkt-Masszázs (APM) - Az APM egy olyan masszázsfajta, amely a kínai akupunktúra alapjai szerint, reflexes idegtevékenység útján, szegementális szabályozó-mechanizmusokon keresztül fejti ki hatását. Az APM mindig akkor hatásos, amikor a szervezetben valami működési zavar okoz panaszt. Ott, ahol valami funkcionálisan károsodott, a javulás csak korlátozottan, néha sajnos egyáltalán nem lehetséges. Ilyen esetben az orvoslás más módszeréhez kell folyamodni. Az orvos feladata annak eldöntése, hogy az egyes megbetegedéseknél fizikoterápiás kezelés vagy esetleg más terápia kerüljön alkalmazásra. Ha az orvos fizikoterápiás kezelést javasol, akkor az APM a leginkább javasolható kezelés, ugyanis ezzel néha még ott is eredményeket lehet el-érni, ahol az eddigi fizikoterápiás eljárások (masszázs, pakolások, gyógytorna stb.) nem hozták meg a kívánt terápiás eredményt.

B.Nagy Anikó - Természetgyógyász akupresszőr

B.Nagy Anikó - Természetgyógyász akupresszőr

Sok szeretettel köszöntök mindenkit oldalamon! B.Nagy Anikó, természetgyógyász akupresszőr vagyok. Szeretettel várom minden kedves páciensemet magánrendelőmben Szolnokon. Szakterületeim közé tartozik még köpölyözés, test és fülgyertyázás és a fülakupresszúra is.

Czakóné Molnár Ágnes-Szolnok-Szivárvány Természetgyógyászati Rendelő

Czakóné Molnár Ágnes-Szolnok-Szivárvány Természetgyógyászati Rendelő

Szolgáltatásaim: Fülakupunktúra, Bach Virágterápia, Hagyományos Kínai Gyógymódok, Kínai masszázs, Svéd és Nyirok masszázs, Schüssler-só Terápia, Körbler-szimbólumterápia. Humán Családi Tanácsadás keretében: Család és Párterápia, Szülésre-szülőségre felkészítés, Érzelmi Felszabadító Technika-módszerével, Gyász-és Abortusz gyásztanácsadással, Diapozitív Módszerrel, és többféle-egyénre szabott kezeléssel várom a jelentkezőket. Folyamatosan képzem magam a Természetgyógyászat további ágaiban. (Életmód tanácsadás, Kineziológiai módszerek, Gyógynövényterápia, Reflexológia).

Dr. Szénási Szilvia orvos természetgyógyász

Dr. Szénási Szilvia orvos természetgyógyász

Dr. Szénási Szilvia általános orvos és természetgyógyász vagyok. Szolgáltatásaim: Orvosi vizsgálat, egyéni állapotfelmérés - Orvosi konzultáció - Leletelemzés, zárójelentés értelmezés - Akupunktúrás kezelések: fül- és elektroakupunktúra - Homeopátiás tanácsadás - Bach-virágterápia - Aromaterápia, illóolaj kezelés -Komplex diétás és életmódtanácsadás - Életviteli tanácsadás-egészséges életmódra nevelés - Méregtelenítő, energetizáló kezelések - Böjt kúrák vezetése orvosi felügyelettel - Stresszoldás, relaxációs gyakorlatok tanítása

Életvirág Egészségvédő és Oktató Központ

Életvirág Egészségvédő és Oktató Központ

Szeretettel várjuk, mindazon kedves gyógyulni vágyókat, akik nyitottak a különböző alternatív gyógymódok iránt, valamint azokat a tanulni vágyókat, akik érdeklődnek a holisztikus természetgyógyászat, az ezoterika, a filozófia, és a távol keleti energia- és egyéb gyógymódok iránt, és szeretnének bővebb, alaposabb ismeretekre szert tenni. Az oktató központ ismereteinek alapköve: az ősi szanszkrit nyelven íródott, több mint 5000 éve lejegyzett védikus bölcseletek, és upanisádok, melyek megcáfolhatatlan alapigazságokat tárnak elénk. Az Egészségvédő és Oktató központ széles skálán kínálja szolgáltatásait a kedves vendégeknek, és tanulni vágyó hallgatóknak.

Molnár Erika Természetgyógyász

Molnár Erika Természetgyógyász

A mosoly egy görbe vonal, amely egyenesbe hozhat mindent. (Phyllis Diller) Molnár Erika Természetgyógyász Íriszdiagnoszta - Szemtréner - Fitoterapeuta és Tibeti hangmasszázs terapeuta vagyok. Természetgyógyászként, az íriszdiagnosztika és más alternatív diagnosztikai módszerek (nyelv, fül, arc), nagy segítséget nyújtanak munkám során. Szemtrénerként, látásjavító tréningeket tartok. Hangmasszázs terapeutaként, tibeti gyógyítással, hangkezelésekkel igyekszem segíteni az egészség visszaállítását. Ezen kívül hangmeditációkat és hangfürdőket tartok, tibeti hangtálakkal és gonggal. A gyógyítást, más alternatív masszázs technikákkal is kiegészítem. Fitoterapeutaként, gyógynövényekkel igyekszem támogatni a szervezetet, a gyógyulásban. Hogy ezek a terápiák, milyen betegségekre, problémákra nyújthatnak megoldást? Ezekről részletes információt, a honlapomon olvashat: www.madea.hu Telefonos elérhetőségem: 20/ 255-1088

Tuti menü