Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Természetgyógyász linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Természetgyógyász képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 139 db
 Alternatív Gyógymódok

Alternatív Gyógymódok

Az alternatív gyógymódok elsődleges célja, hogy megismerhetővé tegye az érdeklődők számára az alternatív gyógyító eljárásokat. Portálunkon igyekszünk elérhetővé tenni a hazánkban ismert valamennyi természetes gyógyító eljárást és az azokhoz kapcsolódó intézményeket, iskolákat, egyéni terapeutákat és gyógyközpontokat.

Agykontroll oldal

Agykontroll oldal

Az agykontroll olyan önfejlesztő módszer, ami lehetővé teszi, hogy az általánosnál lényegesen nagyobb mértékben használjuk ki lehetőségeinket, s így sikeresebben oldjunk meg mindenfajta problémát. Amennyiben érdeklődsz az agykontroll technikája iránt, akkor látogasd meg ezt az oldalt.

Akupresszúra

Akupresszúra

Az akupresszúra bemutatására és népszerűsítésére létrehozott kis praktikus oldal. Amennyiben akupresszúrával foglalkozol, és szeretné hirdetni szolgáltatásaidat, akkor érdemes megkeresned az oldal üzemeltetőjét.

Albert Ildikó masszőr (Lábatlan)

Albert Ildikó masszőr (Lábatlan)

Végzettségemre nézve gimnáziumi fizikatanár vagyok, 1999 óta foglalkozom természetgyógyászattal. A csendes-óceániai masszázsok, a szuper-kedvenceim, de sok más technikát is jól ismerek. Egészségügyi Továbbképző Intézet vizsgáztatója vagyok a keleti mozgás-masszázs terapeuták képzésében. 7-es szintű gyógyító mester vagyok.

Alternatív Egészség - Kada Anna természetgyógyász, kineziológus

Alternatív Egészség - Kada Anna természetgyógyász, kineziológus

Kada Anna természetgyógyász, kineziológus a következő módszerekkel tud segíteni Önnek: Kineziológiai kezelések: One Brain, EDU-Kineziológia (Pedagógiai Kineziológia) Brain Gym, Touch for Health, Stress Release (Wellness Kineziológia), LEAP (Learning Enhancement Advanced Program), Tanulást Segítő Haladó Program (Agyintegráció). Talpreflexológia, Állapotfelmérés a talp reflexzónáin keresztül, Bach-virágterápia, Bemer 3000 terápia, Infraszauna, Gyógymasszázs

Alternatív Gyógymódok Természetgyógyászati Portál

Alternatív Gyógymódok Természetgyógyászati Portál

Az Alternatív Gyógymódok elsődleges célja, hogy megismerhetővé tegye az érdeklődők számára az alternatív gyógyító eljárásokat. Portálunkon igyekszünk elérhetővé tenni a hazánkban ismert valamennyi természetes gyógyító eljárást és az azokhoz kapcsolódó intézményeket, iskolákat, egyéni terapeutákat és gyógyközpontokat. Kölcsönösen együttműködünk szakmai szervezetekkel, és igyekszünk minden szempontból előnyös partnerkapcsolatot kialakítani a természetgyógyász szakma résztvevőivel. Célunk, hogy megalapozzuk egy jól együttműködni tudó, egymást segítő szakmai közösség létrejöttét. Továbbá, hogy az oldal segítségével támogassuk a minőségi gyógyítói munka minél szélesebb körben való elterjedését.

Alternatív masszázs tanfolyam

Alternatív masszázs tanfolyam

Bővítse tudását masszázstanfolyamaink segítségével! Alternatív ízület. és gerincterápia, különleges, Yakandoo masszázs tanfolyam, vagy a Yumehio módszer titkai? Válassza ki az Önnek legjobban tetsző kurzusok kínálatát. Tanfolyamainkon nem csak a technika részleteivel ismerkedhet meg, de gyakorlatszerzésre is lehetősége van. Nálunk a már praktizáló szakemberek, és a csak tudásokat bővíteni igyekvők is találnak megfelelő tanfolyamot. Válassza ki a legjobb időpontot és jelentkezzen online! Kérdés esetén hívjon bátran.

Alternativ Orvos és Természetgyógyász Egyesület

Alternativ Orvos és Természetgyógyász Egyesület

Egyesületünk a megszűnt Magyar Bioenergetikai- és Bioinformatikai Egyesület jogutódjaként működik. Alapító tagjai azok az orvosok és természetgyógyászok, akik magukénak vallják, hogy csak egy tudomány van, a természet rendje, s mindent ennek a szellemében végeznek. Elfogadják a WHO dekrétumát, mely szerint a gyógyítás, nem csak az orvosok feladata, hiszen a hatás nem haladja meg a 10 %-ot. Elfogadják, hogy a gyógyítás társadalmi feladat, abban mindenkinek a maga posztján eleget kell tennie. Ennek szellemében minden olyan ősi, népi medicina, amely az évezredek próbáját kiállta, a gyógyításban nem nélkülözhető. A természetes élet és gyógymódoknak, amely a társadalom közös tulajdona, az emberiség egyetemes jólétét kell szolgálnia, előítéletek és társadalmi megkülönböztetés nélkül. Természetesen nem vagyunk merev bigott konzervatívok, lépést tartunk a tudomány mindenkori fejlődés menetével, de kerüljük a tudományosnak tűnő, szalmaláng értékű divathóbortokat. Kerüljük és elhatároljuk magunkat minden olyan tudománytalan, etikátlan, egyetlen vallásfilozófiába sem illő tevékenységektől, amelyek csak a hiszékenyek megtévesztésére szolgálnak.

Amrita - Kineziológus Pécs

Amrita - Kineziológus Pécs

Önkifejezés, allergia, önbizalomhiány, lelkieredetű betegségek stresszoldása, kineziológiával Pécsen. A kineziológia segítségével megtalálod a stressz okozót, így oldódik testedben a blokk, a szervezetedben, a lelkedben megtörténik az energia kiegyenlítődés, és automatikusan beindul az öngyógyító folyamat! Szeretettel várlak további alternatív terápiákra is. Lélekoldás, Lélekrész visszatérítés, belsőutazás, kineziológia, egyéni és csoportos meditációk. Kérés esetén akár házhoz is megyek, előre megbeszélt úti költség fejében.

Hirdetés
Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Antalfiné Fonyó Katalin (Győr)

Mint a legtöbb gyógyító, kik a természetes módszereket hívják segítségül - én is ezt az utat választottam, s járom - 10 éve hittel és szeretettel. Győr-Szigetben - egy köztiszteletben álló szakorvos-pszichiáter doktornővel együttműködve - fogadom a hozzám bizalommal fordulókat. A kezelések bejelentkezés szerint történnek, az időtartalmuk változó (függ a segítséget kérő korától, betegsége jellegétől, a tanácsolt kezelés módjától).

Antali Zita pszichológus (XIII.)

Antali Zita pszichológus (XIII.)

Kisgyermekes szülők, iskolások, serdülők, fiatal felnőttek és természetesen családok jelentkezését várom. Rendelésem helyszíne Budapest, innen és a főváros vonzáskörzetéből várom klienseimet. Profilom: terápiás illetve konzultációs tevékenységet végzek; teljes diszkréció biztosításával, és a minél teljesebb gyógyulás igényével fellépő terápiás munkával. Vállalok baba-mama konzultációt.

APM-Penzel Magyarország

APM-Penzel Magyarország

Penzel-féle akupunkt-Masszázs (APM) - Az APM egy olyan masszázsfajta, amely a kínai akupunktúra alapjai szerint, reflexes idegtevékenység útján, szegementális szabályozó-mechanizmusokon keresztül fejti ki hatását. Az APM mindig akkor hatásos, amikor a szervezetben valami működési zavar okoz panaszt. Ott, ahol valami funkcionálisan károsodott, a javulás csak korlátozottan, néha sajnos egyáltalán nem lehetséges. Ilyen esetben az orvoslás más módszeréhez kell folyamodni. Az orvos feladata annak eldöntése, hogy az egyes megbetegedéseknél fizikoterápiás kezelés vagy esetleg más terápia kerüljön alkalmazásra. Ha az orvos fizikoterápiás kezelést javasol, akkor az APM a leginkább javasolható kezelés, ugyanis ezzel néha még ott is eredményeket lehet el-érni, ahol az eddigi fizikoterápiás eljárások (masszázs, pakolások, gyógytorna stb.) nem hozták meg a kívánt terápiás eredményt.

Aromaterapeuta Iskola (III.)

Aromaterapeuta Iskola (III.)

Minőség, szakmai tapasztalat, élő tudás, emberközpontúság - ezek az értékek állnak a Panarom oktatása és kereskedelme mögött. A Panarom tanárai folyamatos továbbképzésen vesznek részt, így a legaktuálisabb tudás és nemzetközi kutatások eredményeinek birtokában végzik az oktatást. Illóolajaink, növényi olajaink, növényi kivonataink, kész termékeink és kozmetikumaink kizárólag 100%-os tisztaságú, természetes alapanyagokból készülnek. Illóolajaink szigorú nemzetközi minőségi ellenőrzésen esnek át, így terápiás célra igazoltan alkalmasak. Az általunk forgalmazott illóolajokat Franciaországban, Belgiumban, Kanada egyes részein és Japánban nemcsak természetgyógyászok, de kórházak is alkalmazzák terápiás célokra. Egyedülállóak vagyunk abban a tekintetben, hogy mind a francia, mind pedig az angol aromaterapeuta iskola tananyagát ötvözve állítottuk össze képzéseinket. Iskolánk ajtaja nyitva áll mindenki előtt, aki érdeklődik az aromaterápia iránt. Várjuk kozmetikusok, masszőrök, szülésznők, természetgyógyászok illetve azok jelentkezését is, akik egyszerűen csak többet szeretnének tudni az illóolajok világáról.

Artemisz Műhely - Asztrológus

Artemisz Műhely - Asztrológus

Kellemes, diszkrét környezetben, hiteles szakmai munkával várom azokat, akik úton vannak az önmegvalósítás felé, és szeretnének ehhez hatékony eszközöket igénybe venni. Az önismeret célja feltérképezni, hogy ki vagyok, rálátni arra, hogyan működöm, miért kerülök ismétlődő helyzetekbe. Ebben segíthet egy teljes körű pszichológiai szemléletű asztrológiai elemzés. Ha megérett benned az igény a változásra, fejlődésre, jelentkezz az önismereti és személyiségfejlesztő pszichodráma csoportjaim egyikébe, ahol önbizalmadat megerősítheted, gyakorlati megoldást kereshetsz belső problémáidra! Konfliktushelyzeteidet megértheted, megoldhatod, érzéseidet jobban kifejezheted, mely segít, hogy rendezd szülői, párkapcsolati, munkahelyi problémáidat! Ha női életminőségeden szeretnél javítani, akkor ajánlom a Nőnek lenni... című tréninget. Itt a női önbizalmad megerősítése mellett segítséget kaphatsz, nőgyógyászati problémáid megoldásához, lelki terheid feldolgozásához. Álmaink hasznos segítőtársaink az önismeretben és problémáink megoldásában. Ehhez azonban foglalkoznunk kell velük. Ebben nyújt segítséget az Álmaink által vezetve... című kiscsoportos trénig. Ezek az eszközök segítenek, hogy megvalósítsd önmagad! Válj azzá, akivé csak TE válhatsz, valósítsd meg önmagad!

Atlantiszi gyógymódok (reiki, arolo, szellemgyógyászat) Veszprém

Atlantiszi gyógymódok (reiki, arolo, szellemgyógyászat) Veszprém

R.A.I. (Reiki Association International) szervezet szellemiségével összhangban oktatunk és kezelünk. A szervezet főbb tevékenységi köre: reiki, arolo, szellemgyógyászat, angyalkommunikáció, de foglalkozunk még kiropraktikával, fehér mágiával, esszéniával is. A R.A.I. szervezet által az egész világon elfogadott oklevéllel rendelkezünk. Tevékenységünk legfőbb területe Veszprém, de igény szerint az ország bármely területére elmegyünk.

Avira-kuckó

Avira-kuckó

A gyógyítás iránti érdeklődésem vezetett az egészségügyi fordításokhoz, rengeteg ilyen és ezoterikus témájú könyv elolvasásához, különböző tanfolyamok (pl. Agykontroll, Reiki I, Bach-viárgterápia) elvégzéséhez, végül pedig sok éves természetgyógyászati képzés után az életmód-tanácsadó és terapeuta bizonyítvány megszerzéséhez. Életmód-tanácsadó és terapeutaként tudásomat és a koromból is adódó tapasztalataimat felhasználva különböző módszerekkel mérem fel a hozzám fordulók egészségügyi állapotát, együtt megkeressük a problémák gyökerét, és az egész embert figyelembe véve konkrét, a mindennapi életbe beültethető módszerekkel együttes erővel szüntetjük meg a problémákat. Az egyetem elvégzése után sokáig mikrobiológusként dolgoztam, ez irányú ismereteimet jól tudom kamatoztatni életmód-tanácsadóként. Grafomán hajlamomat 2008 november 10-én megjelent regényem (Avira Bloemfontein: Megpecsételt sorsok) koronázta meg, mely szervátültetésről, ember-klónozásról és egy újságírói nyomozásról szól. Mozgás terén a csi-kung, az öt-tibeti és a hastánc bűvölt el, de szeretek kirándulni, kerékpározni, gombászni, vagy gyógynövényeket gyűjteni. 2009 március eleje óta rákos betegekkel foglalkozom a dobogókői Gerson Egészségközpont égisze alatt.

B.Nagy Anikó - Természetgyógyász akupresszőr

B.Nagy Anikó - Természetgyógyász akupresszőr

Sok szeretettel köszöntök mindenkit oldalamon! B.Nagy Anikó, természetgyógyász akupresszőr vagyok. Szeretettel várom minden kedves páciensemet magánrendelőmben Szolnokon. Szakterületeim közé tartozik még köpölyözés, test és fülgyertyázás és a fülakupresszúra is.

Tuti menü