Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Komárom-Esztergom képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Komárom-Esztergom - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Komárom-Esztergom
Keresés
Találatok száma - 6 db
Albert Ildikó masszőr (Lábatlan)

Albert Ildikó masszőr (Lábatlan)

Végzettségemre nézve gimnáziumi fizikatanár vagyok, 1999 óta foglalkozom természetgyógyászattal. A csendes-óceániai masszázsok, a szuper-kedvenceim, de sok más technikát is jól ismerek. Egészségügyi Továbbképző Intézet vizsgáztatója vagyok a keleti mozgás-masszázs terapeuták képzésében. 7-es szintű gyógyító mester vagyok.

Bánfi Andrea természetgyógyász (Tatabánya)

Bánfi Andrea természetgyógyász (Tatabánya)

A természetes gyógymódok és az energiával való holisztikus gyógyítás lett életem célja. Tudásomat folyamatosan táplálom más, gyógyulást segítő tevékenységek tanulmányozásával és gyakorlásával is, hogy a hozzám fordulókat megfelelő szakértelemmel és a legteljesebben segíthessem. (Rajzpszichológia, Nyelv- és beszédfejlesztés, Aroló, Reiki, Angyaltanfolyam)

Elric Freeman, Reiki, EFT, Arolo, Pránanadi

Elric Freeman, Reiki, EFT, Arolo, Pránanadi

A holisztikus gyógyítás azt jelenti, hogy az adott betegségre vagy rendellenességre holisztikus (a teljes egészet vizsgálva) módon keresünk kezelést vagy gyógymódot, és törekszünk a kiegyensúlyozott életre. A holisztikus gyógyítást alapvetően az különbözteti meg az alternatív, a kiegészítő, és az integratív gyógyítástól, hogy nem feltétlenül a fizikai egészségre fókuszál. Mindazonáltal gyakran éppen a fizikai kellemetlenségek azok, melyek arra ösztönzik a beteget, hogy a holisztikus gyógyítást válasszák.

Fábiánné Dr. Tóth Hedvig (Bábolna)

Fábiánné Dr. Tóth Hedvig (Bábolna)

Üdvözlöm , kedves látogató! Engedje meg , hogy néhány szóban bemutatkozzam. Fábiánné Dr. Tóth Hedvig gyógyszerész , természetgyógyász, fitoterapeuta, BEMER terapeuta vagyok. 1991-ben végeztem Budapesten a Semmelweis Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán. Egy kis kitérő után közforgalmú gyógyszertárban kezdtem el dolgozni, ahol napi kapcsolatba kerültem beteg, gyógyulni vágyó és egészségüket megőrizni akaró emberekkel. Munkám során mind mélyebben éreztem a holisztikus szemlélet és a kíméletes gyógyítás elsajátításának szükségességét. Természetgyógyászati tanulmányaimat Dr. Taraczközi István Akadémiáján folytattam. Fitoterápiából szakvizsgát tettem. Vallom, hogy a jó egészséghez a gyógynövényeken át vezet az út.

Hős Katalin (Komárom)

Hős Katalin (Komárom)

Elvégeztem a Természetygyógyász és Egészségügyi modulokat, és sikeres vizsgát tettem az ETI-nél 2008 elején. A kineziológiát választottam szakágként, és jól döntöttem. 3 ágát kezdtem el párhuzamosan tanulni (One Brain, Touch for Health és Brain Gym). Segíteni szeretnék neked. Ez fontos. Segíteni. Hiszen... Nem gyógyítalak, gyógyulni csak Te tudsz, magad. Annyit tehetek, hogy támogatlak, segítek neked felébreszteni tested öngyógyító mechanizmusát, hogy Te legyél végre saját magad vezetője és életedet úgy éld, ahogy az Neked a legjobb!

Laxamed Gyógytéka (Tata)

Laxamed Gyógytéka (Tata)

A Laxamed Gyógytéka magánrendelései, kezelései a gyógyítás és a közérzetjavítás eddig megyénkben hiányzó módszereit kínálják vagy kapcsolják össze. Mindezt egészségünk és közérzetünk gyakori problémáinak megoldása, gyógyítása érdekében.

Tuti menü