Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szabolcs-Szatmár-Bereg képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Szabolcs-Szatmár-Bereg - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Szabolcs-Szatmár-Bereg
Keresés
Találatok száma - 3 db
Balasa Ibolya természetgyógyász (Kisvárda)

Balasa Ibolya természetgyógyász (Kisvárda)

Üdvözöllek! Balasa Ibolya vagyok! A hozzám érkező vendégek speciális testkezelések közül válogathatnak, melyek segítenek megszabadulni a súlyfölöslegtől, a cellulit problémáktól, méregtelenítik szervezetünket, melyek eredményeképpen feszes és problémamentes bőrt érhetünk el.

Vidra Betty természetgyógyász-reflexológus (Nyíregyháza)

Vidra Betty természetgyógyász-reflexológus (Nyíregyháza)

Vidra Betty vagyok, természetgyógyász- reflexológus, továbbá elvégeztem a tradícionális reiki I.- II. fokozatát. Már fiatal korom óta foglalkoztat az alternatív gyógyászat minden területe. Eleinte csak magamon próbálkoztam, majd a családban, végül elvégeztem a természetgyógyász iskolát, hogy a megszerzett tapasztalataimmal másoknak is segíthessek. Az évek alatt kipróbált terápiák bebizonyították számomra, hogy csodálatos dolgokra képesek embereken és állatokon egyaránt.

Vitáli Mariann - reflexológus, természetgyógyász

Vitáli Mariann - reflexológus, természetgyógyász

A talpunkon minden belső szervünknek megtalálható az idegleképeződése, a különböző szervek, idegek, mirigyek meghatározott területekkel állnak kapcsolatban. A legkorábbi adat az egyiptomi Birodalomból Kr.e. 2330-ból származik. Saqqarában Ankhmabor orvos mastabájában látható egy falfestmény, mely a láb-és kézreflexológia alkalmazását ábrázolja. 1.kép Az a dolog, mely az idő rostáján ilyen hosszú idő elteltével is fennmaradt, bizonyításra már nem vár, de megismerésre és alkalmazásra igen. Remélem segítségükre lehetek ebben. Bármi történik velünk, bennünk, az a talpunkon és más reflexterületeken -mint a kéz is- rövid időn belül megnyilvánul. Ha pl. romlott ételt eszünk, a vastagbél reflex-zónája félóra múlva nyomás hatására fájdalmas lesz. Az elváltozás tapintással is érezhető, a szerv túlterheltségét, funkciózavarát, betegségét jelzi. Ezek az elváltozások először kocsonyásan puha majd az idő előrehaladtával félkemény illetve kemény rizsszemekre emlékeztető formát mutatnak.

Tuti menü