Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Veszprém képes leírás - Természetgyógyász.tlap.hu
részletek »

Veszprém - Természetgyógyász.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: termeszetgyogyasz.tlap.hu » Veszprém
Keresés
Találatok száma - 6 db
Atlantiszi gyógymódok (reiki, arolo, szellemgyógyászat) Veszprém

Atlantiszi gyógymódok (reiki, arolo, szellemgyógyászat) Veszprém

R.A.I. (Reiki Association International) szervezet szellemiségével összhangban oktatunk és kezelünk. A szervezet főbb tevékenységi köre: reiki, arolo, szellemgyógyászat, angyalkommunikáció, de foglalkozunk még kiropraktikával, fehér mágiával, esszéniával is. A R.A.I. szervezet által az egész világon elfogadott oklevéllel rendelkezünk. Tevékenységünk legfőbb területe Veszprém, de igény szerint az ország bármely területére elmegyünk.

Leszokás a dohányzásról

Leszokás a dohányzásról

A biorezonancia segítségével szenvedés nélkül leszokhat a dohányzásról. Az általunk alkalmazott eljárás fél óra alatt megszünteti a cigaretta utáni vágyat. A dohányzásról való leszokás teljes hatását a kezelést követő egy nap alatt fejti ki. A cigaretta nélkül eltöltött körülbelül második hét egy választó vonal, ha valaki eljutott idáig, akkor már túl van a nehezén és kezdi magán érezni a pozitív változások jeleit. A dohányzásról való leszoktató eljárás egyben méregtelenítő eljárás is, ezért fontos a sok folyadék fogyasztása (napi 2 liter). Még egy szál cigarettával se tegye próbára akaraterejét.

Nadanusandhana - A Hangrezgések felfedezése

Nadanusandhana - A Hangrezgések felfedezése

A Nadanusandhana Zenekart 2011 Januárjában alakítottuk meg. Ősi és újkori spirituális és meditációs zenéket, mantrákat, pozitív töltetű dalokat adunk elő ének, zongora, ütő és fúvós hangszer felállásban. A zenekar neve szanszkrit- ül annyit tesz, hogy ?A hangrezgések felfedezése?. Ezekkel az együttzengésekkel azon embereket próbáljuk megszólítani, akik szeretnének kicsit közelebb kerülni belső igazi önvalójukhoz a zene általi önátadáson keresztül. Oldalunkon letülthetőek a bemutatkozó szövegezésünk, zernék ill. mantrák szövegei, különböző nagy Mesterek idézetei (Eckhart Tolle, Nisargadatta Maharaj, Ramana Maharshi, Papaji, Ganga, Gangaji, Swami Rama). Demo CD-nk is elérhető az oldalon Soundcloud-os linkekkel. Tervezünk egy zenei elmélyüléssel kapcsolatos blogot.

Nagy Lajos Sámuel - Pránanadi Mester tanár

Nagy Lajos Sámuel - Pránanadi Mester tanár

Pránanadi Mester tanár vagyok. Gyógyításokat és Tanfolyamokat tartok. Ezenkívül két diplomám van Természetgyógyászok Nemzetközi Uniójától Impotencia-Meddőség-frigitkezelésből, reinkarnációs utaztatásokat végzek. Ezenkívül rákos betegekkel foglalkozom, fogyókúrázásban segítek, zsírégető masszást végzek étrend meghatározással segítem a fogyni vágyókat. Depressziós gondoktól szabadítok meg egyéneket, asztmás állapotok kezelése. Két évtizedes szakmai tapasztalat. Forduljon bizalommal hozzám, segítek más betegségekben is.

Napfény Egészség Centrum Veszprém

Napfény Egészség Centrum Veszprém

Közhelynek számít a megállapítás, hogy legfontosabb az egészség de ez egy alapigazság. Hiszen a legnagyobb vagyont se lehet élvezni romlott egészségi állapottal. Akinek tényleg fontos az egészsége annak jó hír, hogy Veszprémben is elérhető a biorezonanciás állapotfelmérés.Segítünk Önnek egészsége megőrzésében. Célunk, hogy megelőzzük a szervi, szervrendszeri megbetegedéseket, és a már romlott egészségi állapotot helyre állítsuk. Ebben legfőbb segítségünk a biorezonanciás egészség állapot felmérés mellyel sejtszintű vizsgálatot végzünk, feltárjuk a problémát és ugyanezen módszerrel megoldást keresünk rá. Ezen felül mérünk vércukorszintet is, illetve ingyenes szolgáltatásaink közé tartozik a vérnyomásmérés és a test tömeg index mérése. Így szinte mindent megtudhat az egészségi állapotáról és segítségünkkel javíthat is rajta.

Oroszi Mihály természetgyógyász (Pápa)

Oroszi Mihály természetgyógyász (Pápa)

1988 óta foglalkozom Természetgyógyászattal, 1993-óta annak oktatásával. Körülbelül 12 ezer-15 ezer segítő-kezelést végeztem másokon, illetve 3500 tanítványom van szerte a világban. Közel érzem magamhoz mind a tradicionális, mind a modern természetgyógyászatot, de főleg a népgyógyászatra alkalmas eszközöket, módszereket és termékeket keresem, majd igyekszem széles körben terjeszteni, tanítani. Megítélésem szerint Magyarországon az minősül népgyogyászatra alkalmasnak ami a következő 3 feltételnek megfelel: Legyen egy átlag család számára is elérhető áron, ugyanakkor prémium minőségű és ha termékről van szó: magyar gyártmány. Főgondolataim: - Ha 120 évre készülünk, abba nagyon sok minden belefér. - Az élet egy vadvizi-evezés, rajtunk múlik, hogy élvezzük-e. - Az élet értelme az élet maga, a minősége viszont az egyén dolga. - Aki abbahagyta a tanulást, megöregedett, akárhány éves is legyen.

Tuti menü